Hvad er Fjordskolen?

Hvad er Fjordskolen?

Dagbehandlingstilbud på Fjordskolen

​Fjordskolen er et dagbehandlingstilbud på Sjælland, For børn med autisme/ADHD eller andre vanskeligheder.

Der er børn fra 0-10 kl. der kan tages en 9.-10. klasses afgangsprøve.​

Vi har fire forskellige, små afdelinger fordelt over Kirke Såby og Kirke Hyllinge i Lejre Kommune.

​Fjordskolen er et specialpædagogisk undervisnings- og dagbehandlingstilbud for børn og unge, som ikke kan indgå i et traditionelt skolemiljø. Derfor er det meget vigtigt for os at tage hånd om hvert enkelt barn/ung på skolen, så de får lige præcis den undervisning, de har brug for.

​​Kontakt os og hør mere om vores dagbehandlingstilbud for autister

Ønsker du at høre mere om vores dagbehandling og skole, er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 88 97 00 20.

Vi besvarer med glæde spørgsmål både fra forældre og børn, og vejleder jer til at komme i gang med et forløb hos vores dagbehandling, der kan give jeres barn glæden ved at gå i skole tilbage igen.​

​Forskellen på Fjordskolen og en almindelig skole

Der er mange forskelle på Fjordskolen og en almindelig skole. For udover at være en skole, hvor du kan tage folkeskolens afgangsprøve, så tilbyder vi også dagbehandling for børn & unge med diagnose og andre udfordringer,. der kan gøre det svært at gå i skole..

​​Her er blot nogle områder, skolen skiller sig ud på:

  • ​Eleverne undervises i små grupper med 6-9 elever i hver, og der er mindst to voksne til hver gruppe – en lærer og en pædagog. Så der er ro til, at du kan få den undervisning, som du har brug for.
  • Hvis du er langt bagud med fagene, så starter vi lige dér, hvor du er og tager det i dit tempo.
  • Hvis du har en dårlig dag, så kan du gå en tur med en af lærerne og få talt om det, der er svært. Det hjælper. De er gode at snakke med og vil gerne hjælpe dig. Også med ting, der ikke lige handler om skolen.
  • Lærerne gør alt, hvad de kan, for at undgå, at der er mobning på skolen. Og de griber ind lige med det samme, hvis de opdager, at nogen bliver drillet​